Jornada sobre Dona i presó

Dia i Hora Localització
14/03/2015 - 12:00 Transitant

20150314_donaipreso_webBenvolgudes,

el proper dissabte 14 de març de 2014, tindrà lloc a Ciutat la primera Jornada sobre Dona i Presó, per tal de denunciar la situació de les dones preses i solidaritzar-nos amb el seu patiment. És la intenció d’aquest text animar-vos a participar d’aquest esdeveniment que portem mesos preparant diverses persones que habitem a Palma. Així mateix, agrairem tota la difusió possible.

El programa de la jornada és el seguent:

CONCENTRACIÓ:
(12h) Els actes començaran al matí, a les 12h, amb una concentració davant del Mòdul de Mares de la presó de Palma (Camí Fondo. Vía Cintura, s/n 07004).

DINAR:

(14h) Després de la concentració, baixarem totes juntes a la plaça del Pes de Sa Palla on tindrem el menjar preparat. Els beneficis del dinar aniran destinats a les persones preses.

(15h) En terminar de menjar, hi-haurà un recital col·lectiu i obert, amb poesies, quadres, textos, instruments… animem a compartir el teu art contra la repressió.

ACTIVITATS:

(16h) A les 16h un company ens posarà al dia sobre alguns casos actuals de repressió així com de les diverses mobilitzacions i resistències que susciten, acompanyat de la projecció d’alguns vídeos.

(17h) A les 17h tractarem el cas de Noelia Cotelo, presa en règim d’aïllament, a càrrec d’una amiga seva amb la que manté correspondència.

(18h) Finalment tindrà lloc un taller de cartes a companyes preses, que després enviarem per correu.

Nota: Les activitats de la tarda tindran lloc a la llibreria transitant (c/ Socors 16, baixos) al costat de la plaça del Pes de Sa Palla

Aquesta entrada ha estat publicada a . Desa l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>