Cossos propis / cossos polítics: autonomia i avortament

Des de transitant estem encantades d’acollir aquest nou cicle de feminismes:”Cossos propis / cossos polítics: autonomia i avortament”.
Esperem que, avui més que mai, aconseguim treballar per l’autonomia dels mostres cossos i per un avortament lliure!

Quan i on?

Dimarts 8, 15 i 22 d’octubre / Dimarts 12 i 19 de noviembre 18:30h
transitant, c/ dels Socors, 16 baixos
inscripcions / beltramoandrea@hotmail.com / 616 067 244
cicle gratuït i popular

 

Programa

Proposem un nou cicle de tallers on reflexionar críticament sobre dues matrius fonamentals de l’activisme feminista: autonomia i avortament.

Treballarem a partir de dues pel•lícules, un documental i textos seleccionats amb l’objectiu de construir el nostre propi material audiovisual i presentar-ho en el marc de les activitats del 25N / 2013 com una acció directa, col•lectiva i local, de resistència i denúncia enfront de les violències contra les dones proposant, al seu torn, espais autònoms de agència i presa de decisions.… Segueix llegint »

“Desencerclar els espais comuns”. Grup d’autoformació sobre comuns

killing the cowboys!DESENCERCLAR ELS ESPAIS COMUNS
Grup d’autoformació sobre comuns
Organitza killing the cowboys
comuns@autoproduzioni.net
twitter: @killingcowboys

És un plaer per transitant, col·lectiu integrant del a Coordinadora Llibertària de Mallorca, poder acollir en el nostre espai aquesta experiència d’autoformació organitzada per killing the cowboys. En el procés que ens trobam de reinventar les nostres vides quotidines més enllà de les dinàmiques establertes per l’Estat i el capital, aquest curs es planteja obrir nous paradigmes col·lectius.

El curs tendrà lloc cada dijous de 19:00 a 21:00 des del 10 d’octubre al 12 de desembre a transitant. El curs és gratuït i les inscripcions limitades (màxim 20 persones, per ordre d’inscripció).

Segueix llegint »

Dss 18M, 18h transitant: “Cicle d’Autonomia als anys 70s” (documental+xerrada+sopar vegà). Amb “Esapi en Blanc”

Presentam la primera de les activitats obertes dins del Cicle d’auto-formació “L’autonomia durant els anys 70s: autonomia obrera i grups autònoms”.

La programació d’avui:

18h: Documental: “Autonomia Obrera”, produit per Espai en Blanc. Amb Fernando Paniagua, coordinador del documental.

Un documental de Orsini Zegrí y Falconetti Peña / Any 2008 / Durada 75 min

“Autonomía obrera” es una pel.lícula sobre les lluites autònomes a l’Espanya dels anys 70, un relat de l’altre moviement obrer, una reescriptura de la transició posfranquista. Contra la memòria històrica, memoria política.

Després del llibre “Luchas autónomas en los setenta” i del archivo digital, el documental és la tercera part del projecte d’investigació: “Las luchas autónomas en el Estado español, 1970-1977″, que Espai en Blanc ha estat coordinant ara fa uns anys, amb el recolzament de la UNIA y de Arteleku.… Segueix llegint »

Cicle d’auto-formació “L’autonomia durant els anys 70s: autonomia obrera i grups autònoms”

transitant té el plaer d’albergar aquesta experiència d’auto-formació a ca nostra!! esperem que pugueu participar-hi, bé apuntant-vos al cicle complet d’auto-formació, bé participant de les activitats puntuals obertes que s’aniran fent.

IMPORTANT Per apuntar-se al cicle d’auto-foramció (lectures col·lectives):

envieu un correu a transitant@subvertising.org o passeu per transitant a dir-nos-ho personalment.

** hi ha 15 places! no us despisteu!

salut i auto-formació!!

—————————————————————————————————————————————–

Cicle d’auto-formació

L’autonomia durant els anys 70s: autonomia obrera i grups autònoms”

 

Descarrega en PDF aquí

Introducció

Un grup de persones que venim dels moviments socials de Mallorca, impulsem un cicle d’auto-formació sobre l’autonomia, amb els objectius, format i metodologia que s’expliquen a continuació.… Segueix llegint »