Diada de l’Ecoxarxa

NOTA: La següent informació pertany a un col·lectiu que no forma part de la Coordinadora Llibertària de Mallorca. No obstant, la CLM ha decidit recolzar la seva activitat i, per tant, difon la informació que genera aquest col·lectiu.

diada ecoxarxa 14A webEl diumenge 14 d’abril, des de les 10 del matí, la plaça dels patins de Ciutat acollirà la Diada de l’Ecoxarxa, una jornada amb música, animació infantil,  tallers i una fira on tot funcionarà  amb moneda social, troc i donació.

Per participar com a firant o firanta és convenient llegir l’extensa informació que l’Ecoxarxa a publicat a la seva web. Si simplement voleu conèixer el programa d’activitats, pitjau a damunt la imatge del cartell.

Més informació i les bases per la participació a: http://ecoxarxamallorca.blogspot.com.es/2013/03/diada-de-lecoxarxa-bases-de-participacio.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>