En suport dels docents en lluita per la vaga indefinida

Des de la Coordinadora Llibertària de Mallorca volem fer pública la nostra solidaritat amb el col·lectiu docent que d’una manera decidida està treballant per la resolució d’alguns dels greus problemes que afecten al seu sector. Trobam que la decisió de l’Assemblea de Docents d’enfrontar-se a les bufetades que el professorat rep del Govern balear amb una vaga indefinida és un gest valent i encertat. Els fets demostren que altres vies estan esgotades, doncs pareix que els actuals governants del PP són de gel i res els afecta. En un moment en què la corrupció està tan estesa i això és percebut pel poble fins i tot afectant i tornant a qüestionar a tantes institucions -incloent als partits polítics i la monarquia-, però en què tot continua com si res estigués passant, fa falta dur les lluites socials cap a pràctiques efectives i compromeses. La iniciativa de l’Assemblea de Docents va en aquesta línia i desitjam que sigui el millor exemple per a motivar canvis en les formes de les lluites socials, doncs la urgència de la situació així ho requereix.

Per això, cridam a la participació a l’acte d’avui vespre a Porreres en suport a la vaga indefinida i també cridam a la solidaritat activa amb aquest moviment de docents en lluita de cara a properes convocatòries.

Solidaritat!

Mallorca, 30 d’agost de 2013
Secretariat de la
Coordinadora Llibertària de Mallorca

Un comentari a “En suport dels docents en lluita per la vaga indefinida

  1. Gràcies pel vostre suport, a veure si la societat s’implica i entre totes i tots canvien aquest ensenyament del segle passat qaue ja fa pudor
    Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>