Jornades d’Anarquisme i Alliberament dels Pobles

Dia i Hora Localització
20/12/2013 - 21/12/2013 - 18:00 Ateneu Llibertari Estel Negre

Esdeveniment al Facebookhttp://on.fb.me/18G41eY

20131220_anarquismeipobles

Hem trobat necessari realitzar unes jornades sobre l’anarquisme i l’alliberament dels pobles els dies 20 i 21 de desembre. Hem decidit fer-ho en dates pròximes al 31 de desembre, dia en que les tropes de Jaume I entraren dins Madina Mayurqa, oficialment anomenat avui dia Dia de l’Estendard. No per retre homenatge ni molt manco. Si no per debatre sobre la part de la que no se’n parla. També com de tot allò que hi ha darrere i davant, és a dir, a favor o en contra. Així com de les interrogants que planteja el fet de voler construir unes relacions territorials i personals lliures de tot tipus d’opressió.

Al llarg de les jornades es farà una xerrada/debat entorn de l’anarquisme i l’alliberament nacional, a modo d’introducció per el debat dins el moviment llibertari mallorquí. Un altre acte serà l’intenció de crear un debat sobre la paradoxa que suposa la idea d’un anarquisme espanyol i, de la mateixa manera, una xerrada/debat sobre el 31D, la seva història i significat actual. També comptarem amb una lectura de poemes llibertaris en català de Felip Cortiella i el seu llibre Anarquines més sopar vegà durant el dos dies.

Esperem que aquestes jornades servesquin per obrir el debat i incentivar a què es mantengui i s’hi profunditzi. Però també per compartir un espai lliure de l’oci de consum on ens valem dels nostres mitjans per relacionar-nos.

Les jornades es realitzaran els dies 20 i 21 de desembre hi seran al Local de la CNT-Estel Negre (C/Joan Alcover 54, baixos dreta).

Coordinadora Llibertària de Mallorca

Aquesta entrada ha estat publicada a . Desa l'enllaç.

2 comentaris a “Jornades d’Anarquisme i Alliberament dels Pobles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>