Fi a l’experiència de la Coordinadora Llibertària de Mallorca

Benvolgudes,

Diuen que més val tard que mai i després de 5 anys d’activitat política des de la Coordinadora Llibertària de Mallorca hem decidit dissoldre les assemblees i posar fi a aquesta experiència de coordinació.

Aquests darrers mesos hem estat realitzant tasques de gestió interna per a deixar-ho tot arreglat. Volem deixar a la disposició de qui ho necessiti la vaixella i l’altaveu portàtil. Per a sol·licitar el material així com per contactar amb les que formaven la CLM es pot demanar informació a l’Ateneu Lo Tort i a l’Ateneu Llibertari Estel Negre/CNT on hi trobareu gent afí.

Durant aquest lustre des de la Coordinadora Llibertària de Mallorca hem organitzat xerrades, assemblees, tallers, excursions, dinars, sopars, jornades, marxes, concentracions, accions, trobades, fires, revistes, fanzines, diaris i materials i fets molt diversos difícils de quantificar.… Segueix llegint »

Disponibles els materials generats per la Coordinadora Llibertària de Mallorca

En els seus 5 anys d’existència la Coordinadora Llibertària de Mallorca (CLM) ha anat generant un bon fons documental de cartells, textos, articles, publicacions, octavetes, àudios, etc.

Per a fer un poc més col·lectiu aquest quint aniversari hem considerat oportú donar difusió a part de tot aquest material penjant-lo a la web. Per una part, volem així donar visibilitat a l’esforç de moltes companyes que en aquests anys han fet feina de valent per mantenir la flama de l’anarquisme illenc ben encesa. Per un altre part, trobam que fent accessible aquests documents facilitam eines, coneixements, experiències i trossets d’història a aquelles interessades en continuar la lluita.… Segueix llegint »

Comunicat de suport amb les companyes acusades d’expropiar bancs a Alemanya

Amb aquest comunicat els col.lectius aquí presents volem manifestar la nostra solidaritat amb les companyes acusades d’una sèrie d’atracaments ocorreguts a la ciutat d’Aachen. El que aquí signem no és només una declaració de germanor, sinó també una afirmació de la nostra convicció en què, malgrat la criminalització que pateixen les companyes, reconeixem en els fets que se’ls imputa una pràctica política històricament legítima i practicada pels moviments revolucionaris, així com una mostra clara de que encara queda esperança en un temps on la persecució i la repressió estan a l’ordre del dia.

Entre els anys 2012 i 2014 es van produïr una sèrie d’atracaments a entitats bancàries de la ciutat alemanya d’Aachen.

Segueix llegint »

[Comunicat] Els espais impulsats des de la Coordinadora Llibertària de Mallorca davant les agressions masclistes

 A la Coordinadora Llibertària de Mallorca rebutgem l’autoritat en les seves diverses formes, sigui la que patim per part de l’Estat que ens governa, controla i reprimeix, l’autoritat del mercat que ens explota i ens imposa la mercaderia com a imperatiu vital, o la violència patriarcal que ens sotmet, assetja i assassina per a garantir els privilegis de l’home sobre les dones, les trans i les persones amb altres concepcions del gènere i la sexualitat. La reflexió sobre aquest darrer tipus de violència, que ocorre de manera quotidiana i moltes vegades invisibilitzada, és la que ens porta a prendre l’acord que fem públic en aquest text.Segueix llegint »

La Fira del Llibre Anarquista de Mallorca: una experiència autogestionada que es va consolidant any rere any

image

Després de cinc mesos de preparació, desenes d’assemblees i reunions per grups de feina, centenars de correus i quatre dies d’autonomia i goig col·lectiu, des de l’assemblea de la III Fira del Llibre Anarquista de Mallorca volem compartir amb totes vosaltres les valoracions que n’hem extret de l’organització i desenvolupament de la Fira d’enguany. D’aquesta manera desitgem col·lectivitzar les reflexions sobre un dels actes autogestionats i autofinançats de major format a l’illa, que tracta de reunir les diferents sensibilitats de l’anarquisme illenc, així com apropar-nos a altres companyes, contrastar visions i conèixer lluites d’ultramar. Finalment, des d’aquestes línies, aprofitarem també per expressar la nostra més sincera gratitud a totes les persones que amb el vostre compromís féu possible la Fira.… Segueix llegint »