La Fira del Llibre Anarquista de Mallorca: una experiència autogestionada que es va consolidant any rere any

image

Després de cinc mesos de preparació, desenes d’assemblees i reunions per grups de feina, centenars de correus i quatre dies d’autonomia i goig col·lectiu, des de l’assemblea de la III Fira del Llibre Anarquista de Mallorca volem compartir amb totes vosaltres les valoracions que n’hem extret de l’organització i desenvolupament de la Fira d’enguany. D’aquesta manera desitgem col·lectivitzar les reflexions sobre un dels actes autogestionats i autofinançats de major format a l’illa, que tracta de reunir les diferents sensibilitats de l’anarquisme illenc, així com apropar-nos a altres companyes, contrastar visions i conèixer lluites d’ultramar. Finalment, des d’aquestes línies, aprofitarem també per expressar la nostra més sincera gratitud a totes les persones que amb el vostre compromís féu possible la Fira.… Segueix llegint »

Conclou amb gran assistència de públic la primera Fira del Llibre Anarquista de Mallorca

Us deixem aquí l’article publicat a La Directa sobre la 1a Fira Fira del Llibre Anarquista de Mallorca. Que el disfruteu!

———————————–

ANTONI PALLICER MATEU | 14/10/2013

Durant el primer cap de setmana del mes d’octubre s’ha celebrat la primera Fira del Llibre Anarquista de Mallorca, organitzada per la Coordinadora Llibertària de Mallorca.

L’esdeveniment ha estat organitzat per la Coordinadora Llibertària de Mallorca (CLM), la qual agrupa a la majoria de col·lectius llibertaris de l’illa, i la seva intenció era donar a conèixer la varietat del pensament i l’acció de l’espai àcrata.Com en altres llocs de l’estat espanyol, apart dels obligats estands de llibres, les presentacions de llibres han estat els plats forts de la fira.

Segueix llegint »

XI Encuentro del Libro Anarquista de Madrid 5,6,7 y 8 de Diciembre

Després de celebrar la 1a Fira del Llibre Anarquista de Mallorca els passats 4, 5 i 6 d’Octubre de 2013, mirem a com s’enforteixen aquest tipus d’encontres a ciutats on ja duen molts anys celebrant-se, com a Madrid. Us facilitem des d’aquesta entrada la informació a la que ja fa 11!!

salut!

Tota la informació sobre la Fira la trobareu el seu web.

———————————————————-

Un año más y ya van 11, las personas que venimos organizando el Encuentro del Libro Anarquista de Madrid hemos decidido volver a hacer posible esta confluencia de intercambio de material, experiencias y comunicación que apuesta por una forma diferente de entender la realidad y practicar la subversión.… Segueix llegint »