Per Canviar-ho Tot: una crida anarquista


Som irreductibles. Cap delegat ni abstracció pot reemplaçar-nos. En reduir els éssers humans a dades demogràfiques i l’experiència pura a simple informació, perdem de vista tot el que hi ha d’únic i valuós al món. Necessitem presència, immediatesa, contacte directe amb les altres, control directe sobre les nostres vides: coses que ni la representació ni els representants ens poden atorgar.

amb aquest article, volem donar difusió al text “Per Canviar-ho Tot: una crida anarquista”, traducció i adaptació al català feta a Mallorca del projecte: “To Change everything: an anarchist appeal”, del col·lectiuCrimethInc. Un projecte obert, que promou l’adaptació del text i de l’imaginari original a les realitats de cada lloc on hi ha les ganes i les forces de fer-ne traduccions.… Segueix llegint »

Jornades en defensa del territori. 17-18 de maig del 2014 a Pl. Pes de sa Palla (davant transitant)

antidevelop2014Després de molts de mesos de feina i preparació… podem presentar finalment les “Jornades en defensa del territori” per als propers 17-18 de maig de 2014. Les jornades tindran lloc a la Plaça del Pes de sa Palla, davant de transitant. 

Amb aquestes Jornades, volem col·laborar en el debat sobre tàctiques i estratègies per a les lluites en defensa del territori.

Entenem que les perspectives antidesarrollistes (o antiindustrials), l’eix que d’alguna manera vertebra aquestes jornades a nivell teòric, pot contribuir a la construcció de bases teòriques realment crítiques. Es pretén posar en dubte no només el capitalisme com a origen de les nocivitats associades a la destrucció del territori (una destrucció que entenem que és integral: ambiental, social, cultural i política), sinó el mateix desenvolupisme, o ideologia del desenvolupament i el progrés.… Segueix llegint »